Beyond Retro, pizza och Parry Hotter

Jag och Elisabeth irrade runt på stan idag. Hon köpte bland annat magtröjor och en belgisk våffla med glass. Jag köpte bland annat en filofax och en drömfångare. Värt.
Sedan sa jag tack och hej till Elisabeth och Kristian (som också hade anslutit sig till oss) och mötte upp Isbel. Vi gick till Pizza Hut. Jag åt en stor fet grekisk pizza. Allt som är grekiskt är ju stort och fett, som bröllopet i den där filmen till exempel. Ekonomin är väl det enda som inte är stort och fett i Grekland just nu. Men hur som helst, vi såg Harry Potter som var gr8 och jag drunknade i både överpepp och eufori. Fast en fråga: hur bövelen ska glasögonbärare göra med 3D-glasögon? Dagens I-landsproblem.
På hemvägen: tummen ner för ROPSTEN                 16 MIN:
Fast det gjorde inte så mycket, för vi roade oss med att simulera 4D, 5D och 6D. Vi kom fram till att i 4D är även känsel inkluderat. 5D ligger på ett mer emotionellt plan (att man ska bli känslomässigt berörd) medan 6D står för något slags mystiskt sjätte sinne i biosalongen, vad nu det skulle vara. Wow. Det tar verkligen bion till nya höjder det här.
Ah, mysigt och oförståeligt nonsens. Nu ska jag i alla fall krypa till kojs. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0