Utomhus

Jag kunde gå ut i trädgården utan strumpor och utan skor. Kröp upp i utomhusfåtöljen och solade, läste, drack kaffe, lyssnade på fågelkvittret och studerade katterna som sprang runt i trädgården med svansarna i vädret av lycka. Det är stunder som dessa som jag lever för.
Min grönkål mår förvånansvärt bra. Den fick en traumatisk början och många späda plantor klarade sig inte, men jag har tio-tolv stycken kvar som har antagit en krusig form. Jag tror att de äntligen har börjat acceptera mig som ägare (det brukar oftast räcka med att jag kastar en blick på en växt för att den ska vissna ihop - så gröna fingrar har jag).
Jag mår jättebra förutom en enda sak. Min ansiktshud har flippat ut. Jag tror att jag har fått någon slags allergisk reaktion, av vad vet jag inte, men jag misstänker någon konstig ingrediens från min underlagskräm. Huden är röd och knottrig, känns stram, kliar och ömmar. Även mitt högra öga är svullet, men den vänstra ansiktshalvan är helt frisk (?). Slängde ihop en ansiktsmask av havre, honung och avokado och håller tummarna att det här går över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0