Peachy

PST!
Förlåt för att jag bloggar om ätbara saker hela tiden. Förlåt för att jag lägger upp bilder på ätbara saker. Jag har perioder då jag uppskattar ätbara saker lite extra, och jag är inne i en sådan period just nu. Det i kombination med att jag känner mig extra sugen på att blogga resulterar i att min blogg fylls av bilder och recept på en massa ätbara saker. Jag har andra intressen också och jag gör faktiskt andra saker om dagarna också, jag lovar.
  Min bror suckar när jag plockar fram kameran. Just eat the god damn food tycker han. Han har en poäng. Det är nästan så att jag suckar åt mig själv och mitt beteende då jag egentligen tycker att det är lite uttjatat med rosaluddiga bilder på pastellfärgade cupcakes. Ibland behöver man en dos självdistans.
 

 
 
Men nu till saken. Vad gör man när man har x antal nektariner och persikor som är sjukt mogna och kommer mögla ihop innan man hinner förtära dem?
...
Man gör en persikopaj! Jag blev faktiskt förskräckligt nöjd med rutmönstret. Det ser så amerikanskt och mysigt ut. Här är receptet som jag utgick ifrån (det kommer från The Lunchbox Bunch igen, heh).
 
 
Peach är för övrigt ett av mina favoritord på engelska. Peach. Peach...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0