Ett exempel på en fulländad morgon

9.00
Solen letar sig in i mina ögon och färgar insidan av ögonlocken ljust orangea. Det är den 1 maj och våren har blommat ut. Ligger och gonar mig i sängen ett tag och njuter av att känna mig utvilad efter en god natts sömn helt utan kallsvettningar.
9.15
Hasar mig upp ur sängen utan problem. Tvättar sömnen ur ögonen och tittar mig själv i spegeln - AHA! Inga påsar under ögonen, fräscha fräknar på näsan och fylliga rosenläppar. Jag ser ju typ... fräsch ut. Även utan smink!
9.30
Hämtar tidningen och äter fluffiga pannkakor till frukost. Möts av den fantastiskt glada nyheten att man har lyckats få ut laboratoriekött på marknaden till ett mycket billigare pris än vanligt slaktkött vilket betyder att det kommer rädda miljön, djuren och folkets hälsa. Dessutom har 78 av de 100 rikaste människorna i världen valt att donera hälften av sina egendomar till välgörande ändamål: människor i katastrofområden är rejält tacksamma, ler och gör peace-tecken. Breivik har äntligen börjat förstå vad det är han har gjort, ylar av sorg och bestämmer sig för att be om förlåtelse utan att förvänta sig att bli förlåten. För att inte tala om att man har lyckats skapa en ört som botar aids och som man kan odla var som helst i världen (den anpassar sig efter de hårdaste av klimat). Blir så glad så att jag nästan sätter kaffet i halsen.
10.00
Yoga-tajm! Det går som smort idag, jag är tänjbar som ett gummiband och de glada nyheterna har gjort mig alldeles lugn och behaglig inuti.
10.45
Går ut och promenerar längs med vattnet. Jag bor vid stranden. Älskar havsluften i mina lungor.
11.00
Min fantastiska sjusovare till pojkvän har precis vaknat och ringer och tackar för pannkakorna. Han säger att jag är den finaste som finns.
12.30
Svänger förbi affären och köper en massa grönsaker som vi ska äta till lunch ute på terrassen. Hälsar på tanten som äger affären. Vad jag inte vet är att hon egentligen är en god fe med övernaturliga krafter. Hon bestämmer sig för att välsigna mig och skydda mig från allt ont eftersom jag är en av hennes bästa stamkunder.
13.00
Promenerar hem och undrar om dagen hade kunnat börja bättre. Känner mig djupt tacksam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0