Eva, I'm sorry but you will never have me. To me you're just some faggy girl and I need a lover with soul power, and you ain't got no soul power.

Gick och köpte ett påslakan, två örngott och en pläd för barnvaktspengen. Tack gode gud att det inte blev kläder. Köper alltid kläder ju. Inredningsprylar is da' shiet. Har spanat in ett olje- och vinägerset också. Och en skärbräda. Haha suck, jag behöver inte de här sakerna egentligen, men jag kan inte hjälpa det. Så hejdlöst kul att inreda och fixa och fantisera och planera ett abstrakt drömhem.
Jag har inget annat att göra heller för den delen. Det känns mest.. platt och menlöst. Jag har inte direkt något att klaga på, men inget att jubla över heller. Befinner mig i något sorts tråkigt mellanläge. Jag skulle kunna baka och laga en massa mat och äta upp allt, men då hinner nog inte min ämnesomsättning ikapp. Så jag letar febrilt efter en sysselsättning, en passion, ett tankesätt, en/ett jag-vet-inte-vad som kan ge mig lite gnista, lite krydda, lite zing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0