Fuskfilé

Hej kära blogg och förlåt för att jag försummar dig. Nu är jag tillbaka, litegrann, typ. I skrivande stund läser jag om den här oxfilé-fläskfilé-skandalen och åh vad jag är glad att jag inte äter kött eller fisk ibland, speciellt när jag läser om trikiner, yersinia, MRSA-bakterier, salmonella, tungmetaller, rester från hormoner och läkemedel, OCH, till råga på allt, färgmedel (?). Herregud, jag hoppas innerligt att folk börjar överväga att köpa kött och fisk från responsable sources, alternativt välja vego varje dag/varje måndag/åtminstone någon måltid ibland, och lämna tänket jag-vet-vad-jag-vill-ha-och-hur-jag-vill-ha-det-och-när-jag-vill-ha-det. Folk kan inbilla sig hur mycket de vill att man kan gå runt problemet och låtsas som att det regnar, men sanningen att säga finns det bara rum för förändring om man själv ser till att konfrontera problemet, och agera ansvarsfullt utifrån sin vetskap om detta. Jag vet att jag låter som en arg vegetarian men det är ju så HIMLA viktigt för guds skull. VEG - BECAUSE MY BODY IS NOT A GRAVEYARD!!!!!! %&/)=(&%€"Q€%%&&/&/(&%€#"!)(/ ARRGHHH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0