Fredag är en bättre söndag

 
Glad fredag! Älskar fredagar! Jag har satt i lite färgglada slingor i håret. Alltid kul att göra något (lagom) krejsy.
 
Jag får aldrig mycket plugg gjort på fredagar. Fredagar är en jävligt bra dag att chilla lite à la jag-har-redan-tagit-helg. Man är ju ledig dagen efter till skillnad från söndagar. En söndag är tekniskt sett en ledig dag, men mentalt förbereder man sig inför skolan dagen efter. På fredagar tar man psykisk (ej ännu fysisk) helg. That's how I roll.
 
Lite standardavtalsrätt har jag i alla fall läst. Om internationella köplagen och tyngande klausuler och sådär. Nu ska jag gå iväg och simma på IKSU.

Sitta ting sitta ting

 
 
Jag börjar så sakteligen komma till liv igen efter tentan. Tentan var som två veckors hardcoreplugg i komprimerad form. Ett enda ångestladdat tillfälle. Huja. Sex timmar har nog aldrig gått så fort.
Jag måste nog ändå säga att tentafesten gjorde det all worth it. Juristerna (och socionomerna samlades på Lokal (en random klubb som liksom ligger mitt emellan Ica och Coop i Ålidhems centrum). Det bästa var att jag kunde dansa ända till stängning då det bara tar mig 2 minuter att gå hem därifrån (värt). Så är det att bo i studentgettot. 
Igår var jag bakisch men ikväll ska vi ut igen. Man kan ju liksom passa på innan T2 börjar på måndag (tillbaka till pluggkarusellen...)
 
PUSS
 

RSS 2.0