Hello world


När mitt hår är blött ser jag ut som Samara från The Ring.
Igår när jag och Agnes gjorde pizza så kom vi på den briljanta idéen att placera in ordet "pizza" i en massa Beatleslåtar. Resultatet:
- Norwegian Pizza eller Pizza Wood (This Pizza has flown)
- I Wanna Hold Your Pizza
- All You Need Is Pizza
- (Pizza) Eight Days A Week
- Here Comes The Pizza

Listan kan göras lång...

- I Am The Pizza
- Love Me Pizza
- Magical Mystery Pizza
- The Long And Winding Pizza
- While My Pizza Gently Weeps
- With A Little Help From My Pizza

Vi skrattade så vi fick ont i magen min syster och jag!!!! Det är nästan så att jag drar på munnen i skrivande stund.
Och just det ja! Det har varit jul också. Jag önskade mig inget speciellt, men fick fina saker. Bland annat en ukulele som jag har plinkat en hel del på! Och lite böcker och pengar. Men framförallt hade jag det mysigt med familj & släkt (och det är ju det viktigaste).

Merry Xmas

Da'n före da'n: jag och Agzi fjantar oss och bakar saffranskladdkaka och chokladfudge, vi köper en yttsipyttsi liten gran, William kokar glögg och pappa griljerar skinka. Imorgon blir det jullunch med mamma och julmiddag med pappa + kusiner. God jul gott folk! Häng med och värna om familj/släkt/vänner/husdjur, det ska jag göra.

Lov

Hej jag lever än. Är bara upptagen med att ligga under täcket, rita mönster med fingertopparna på väggen och inte förstå att jag är ledig.

Det blir sorgligt ju


Bläk

Jag är nog inte ett så stort fan av att gå ut om jag ska vara ärlig. I alla fall inte här i Stockholms stad. Det kostar mycket pengar, vakterna tar på sig en nedvärderande översittarroll och ögnar en uppifrån och ner och OM man väl kommer in så hinner man lyssna på dunkadunkat och känna sig cool i kanske en timme innan man är ute på den kalla gatan igen.
Igår köade vårt gäng i typ en halvtimme till Laroy (är det ens kul att hänga där?) innan jag och Stephanie gav upp och åkte hem och drack te och kollade på Bridget Jones istället. Mycket mysigare ju.

I caught sight of that sunset and I had to stop and weep. There I go again. Tissue? No, I don't wipe my tears away. I'm not ashamed of them. I wear them proudly like small wet salty badges of emotional truth.

Denna månad firar jag att jag har varit vegetarian/vegan i ett halvår. Det betyder att jag har räddat 250 liv! Fast jag har dödat många kikärtor och morötter, fan vad hemsk jag är... ska tända ett ljus för alla stackars baljväxter och grönsaker ikväll... NOT! MWAAHAHHAHAHAHHAHA
Okej skämt åsido nu: 250 grisar, kor, lamm, kycklingar, kalkoner och fiskar som får fortsätta böka, idissla, bräka, kvittra, flaxa med vingarna och simma. Den tanken gör mig glad.

En hemmagjord hipsteredit!Jag vet minsann vad jag kommer göra under jullovet..

Den 12 december 2011

Cynisk? Kattant? Jag?!?!
Idag har varit onödig engelska, 40 minuter på crosstrainern, "städning" av mitt rum (ignorerar dammråttorna under sängen, de syns ju knappt...).
Dagens fail: pappa återanvänder handlingslistan som jag (eheh) glömde ta ner. Så nu har jag bland annat fyra liter sojamjölk att dricka upp. Kommer säkert drömma att jag drunknar i sojamjölk.

Aldrig

Jag tycker att det är fint med kärlek mellan två människor, men jag är också rätt sur på kärleken. För hur fint det än är så kan det bli så jävla fel ibland. Två saker ligger bortom all förståelse för mig:
1. När någon påstår att den andra personen "gör mig hel".
2. När man har så mycket kärlek för sin pojk- eller flickvän att man agerar oansvarigt eller dissigt mot andra MINST lika viktiga människor i sitt liv.
OCH FÖRLÅT MEN JAG KLARAR INTE AV NÄR FOLK GULLAR MED VARANDRA PÅ ETT OTROLIGT SÖTSLISKIGT SÄTT

Uppsala

Igår tog jag tåget till Uppis och hälsade på Agnes. Vi åt splendid saffranspasta till middag och tittade på Brideshead Revisited.
Idag fikade vi på Västgöta Nation, bland annat denna saffranskladdkaka! Dog saffranskladdkakedöden alltså. Yummy.
Utsikt från Agnes studentbostad.
Sen promenerade vi runt i gulliga Uppsala tills vi blev alldeles nedkylda.
Jag är glad att hon har det bra där uppe.

Speciesism (artdiskriminering)

Stillbilder från 100p-projektet. Under två månaders tid har jag gått runt med filmkameran i hand och filmat olika djur. Känner mig ungefär lika sexig som han den där creepy snubben från American Beauty som filmar allt och alla i smyg.

Önska önska runt i ring

Mamma frågar mig vad jag vill ha i julklapp. Jag säger att jag inte önskar mig något, för jag har allt jag behöver, mer än jag behöver. Det kanske låter för moget det där att man inte önskar sig någonting, att man har allt man behöver osv. "Äsch men sluta nu, det handlar ju inte om vad du behöver utan vad du faktiskt vill ha". Jo, visst stämmer det, att man inte slutar önska sig saker bara för att man blir äldre.
Det är inte det att jag inte önskar mig saker. Jag önskar mig visst en massa saker. Om det är någon som önskar sig saker så är det jag. Men det jag verkligen längtar efter kan inte hon eller någon annan ge mig. Vet att det låter klyschigt, men så är det.

L8ly: Instagram (part two)

God morgon, ett smutsigt bussfönster.
Ellens anteckningar.
Vad jag läser i franskan just nu. En sann historia om en tjej som får aids av en kille som visste att han var HIV-positiv. Hemskt.
Snälla Elisabeth bjöd mig på en brownie i skolan en dag (tummen upp för världens finurligaste leende).
Ibland när jag går till tunnelbanan känns det som att jag är i London igen.
Andréa med fin fläta, vid Slussen i väntan på bussen.
Andréas fina tatuering.
Min mormor som bor cirka 100 meter bort och är en av mina viktigaste personer.
Julpynt ljusar upp.
Veggiespagetti.
I går åkte jag ut till Svartsö tidigt på morgonen. Mamma och hennes man hade julmys med glögg och så.
Väl på båten slöt mormor ögonen i solen.
När vi kom fram gjorde vi upp en stooor eld och det kändes litegrann som Valborgmässoafton.
Landstället.
Silvergranen i Lidingö centrum som är så himla fin.

Hei

BOYEAH vilken spårad fredag! 2 c00l 4 sch00l liksom! Haha nej, inte riktigt. Jag orkar inte vara cool ikväll. Pappa och jag sätter i oss kaffe och chokladpraliner och kollar påpåpåpå Spåret (en väldigt SPÅRad fredagskväll, hehehh..)
Justeja, var på Odenlab och håll i hatten nu - rullen var exponerad denna gång wooop!
Såatteh... god natt så småningom och varsågod för onödigt blaj.

RSS 2.0