Cat on backFörlåt för att jag bloggar om mina katter typ ungefär hela tiden. Men de är ju så knäppa och roliga att blogga om. Och så har jag ju ingen boyfriend, så den ömhet jag hyser för dem är det närmsta jag kommer ett kärleksfullt förhållande för tillfället (det finns ingen plats kvar i min säng!). Så det får bli såhär. Hehe.
I dag är jag hemma och degar framför teven för jag har inga lektioner. I morgon blir det LoNdOn BaBy!!!! PEPP

Sådant jag gillar, del sex

Ugglor, olivolja, havssalt, att skriva med färgglada pennor i kalendern, fjädrar, Viva La Divas sminkpriser, studentmössor, knästrumpor, Peach Pearl, att knäcka ryggen (inte bra!).

Att koka torsk till två hungriga katter


Ett litet kattklipp


It's good for you!

Trevlig tisdag! /jag och min broccoli

Sådant jag gillar, del fem

Att äta glass med gaffel, bekvämlighet, djurkommunikation, godhjärtade volontärarbetare, is som spricker när man släpper ner dem i kolsyrade drycker, grönsaksorkestrar, hummus, Garbo, lianer, sovmorgnar, spontankramar, vassa käkben, snöbeklädda träd, Nepal, rykande tekoppar, mintgrönt, Prerafaeliterna, ömhet.

Wheppa!


Fail

Igår var jag alldeles tillfixad och redo att fira Stephanies 18 år fyllda (GRATTIS MIN RYSKA BABE VI SYNS IKVÄLL), och jag gick dit och ringde på klockan. Ingen var hemma. Hm, that's odd tänkte jag och ringde Steffi och ba: var är du jag står här utanför nu! och hon svarade förskräckt att va det är ju i morgon! Sen skrattade vi båda ihjäl oss för det var så tokigt. Så jag gick hem och sminkade av mig, satte på mig myskläder och såg på Idol med pappa i stället. Knasigt och lite väl övertaggat av mig att komma ett dygn för tidigt.

Förändring

Det har varit lite omvälvande, omvälvande i den mening att pappa kanske hoppar på ett jobberbjudande och flyttar utomlands. Först blev jag förlamad av chock, och det kändes ungefär som att mattan som jag stod på rycktes bort under fötterna, men nu har det lagt sig och jag försöker tänka att det kommer bli bra det här. Måste se det som en möjlighet snarare än en omöjlighet. Vi får se var jag ska bo, om det nu blir av.

Sådant jag gillar, del fyra

Kängor, hur morfars skägg kittlar mig i ansiktet när jag ger honom en kram, kanel, Truffauts miljöbilder & långa svepande tagningar, nöjdheten efter ett träningspass, berg, gula russin, turkost vatten, spoonerism, stora mysiga tröjor, positiv vegetarianism, ugnsrostade grönsaker, att släcka törsten, pasteller, sängar.

ps. varför jag håller på att skriva ner saker jag gillar är för att jag tycker att det vore synd om hela livet bara flög förbi utan att man hann stanna upp och uppskatta saker, stora som små. jag gillar att värdesätta det jag ser, det jag gör och så vidare. så det är viktigt att stanna klockan ibland. ds.

En del av allt

Tova och jag var på Teosofiska Samfundet och lyssnade på ett föredrag vid namn "Ett upplyst liv". Det var hejdundrans intressant, men nu är jag mätt på begrepp som holism eller global upplysning. Farbrorn som jobbade där hade lärt sig våra namn och var alldeles upprymd över att vi (två unga människor) hade hittat dit. Gulligt.

0 trumpeter


Innocents smoothie innehåller 2 1/2 äpple, 1/4 ananas, 1 kiwi, 16 vindruvor, 1/4 lime, lite spenat- och nässelextrakt, MEN inga trumpeter. Varför inga trumpeter?!

Min nya väska från UO med häst- och vagnmotiv. Den kostade 139 kronor, nej vänta nu 125 kronor med CSN-rabatt. Taget!

I går planerade jag, Astrid, Fanny och Elisabeth vår Londonresa. Det var så mys! Vi åker om 20 dagar! Det kommer gå alldeles jättefort!
I morse vaknade jag hos fina Elisabeth. Vi åt frukost och pratade, bland annat om opålitliga strumpbyxor och om hur fint San Francisco är/verkar vara (hon har varit där, det har inte jag). Sen gick vi ut på stan. Hon frös häcken av sig, det gjorde jag med.
I kväll ska jag mysa med min Steffi.

Det känns som jag har knäckt koden. Det känns bra med andra ord.

Sprakande röda löv


Hösten är allt bra fin. Bakar kakor, äter upp dem, pluggar, joggar, streamar Gilmore Girls, plinkar på pianot, står och tittar på sprakande röda löv utanför mitt hus. Det skulle vara väldigt trevligt att åka till höstiga Kanada och hälla i sig en massa lönnsirap. Ja typ så, god natt.

RSS 2.0