12-string guitar

Nu har jag haft sommarlov så himla länge så att jag börjar glömma bort hur det känns att ha förpliktelser och rutiner. I ungefär sex veckors tid har det sett ut ungefär såhär: sova till klockan 09.00 - 10.00, gå upp och göra lite yoga, ta ut katterna, äta en lång frukost, streama någon tv-serie, ta en promenad/joggtur, duscha, sitta framför datorn och låta mig inspireras av allt som finns på nätet, äta kombinerad lunch/middag eller något och sedan krokna klockan 22.00-23.00. Jag fattar för övrigt inte att jag måste kasta in handduken så tidigt, jag brukar lätt kunna sitta uppe och uggla till klockan 02.00-03.00. Och även om jag får en god tiotimmarsnatt så känner jag mig ofta trött och seg och lite hängig. Börjar misstänka att jag har brist på någon viktig vitamin eller mineral.
Anywho, jag är snart inne på sista veckan och min semester sjunger på sin sista vers. Jag kan säga nu att TACK OCH LOV att jag sökte in till en kurs på universitetet så att jag har någonting att göra nu i höst. Tanken på att fortsätta leva på det här sättet, utan att uträtta någonting av värde och dega dagarna i ända, får mig att rysa. Jag skulle känna mig komplett bindgalen och alldeles låst i skallen efter ett par månader av denna sysslolöshet.
(Och jag kommer hata mig själv för att jag skrev detta någon gång där i november/december när jag känner mig smått superbusy och söndersliten). Väldigt tricky det där med balans.
Här kommer en spellista på sådant jag har lyssnat på i augusti. En salig blandning av electro och banjo, hoppigt och stillsamt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0