Sad Keanu

 
Flummigt värre kl 00.20. Så jäkla kul but DIS GOTTA STAWP

Mycket.

Jag hade en underbar helg. På fredagen drack vi whiskey sour, åt middag och pratade långt in på natten för att ingen av oss kunde sluta.
På lördagen åkte jag till Uppsala och gick på bal och sjöng mig alldeles hes och hade det så. kul.
På söndagen åt jag en awesome bakisbrunch på golvet, promenerade i Uppis med mina syskon och prat-fikade med Elisabeth.
 
Nu är det onsdag och jag har så sjukt mycket att göra. Tentan närmar sig och jag har x antal redovisningar och småläxor som slukar mycket tid. Jag hinner inte träna, jobba eller ägna mig åt mina intressen så mycket som jag skulle vilja. Men trots det är allt toppen. Inte ens det här novembermörkret tär på mig.
 
 

Novemberljus

Hej.
 
Intensiv vecka. Pas beaucoup à faire, men mycket att vara glad för helt enkelt. Jag är så himla glad, nöjd och uppe i varv att jag får svårt att somna. Söndag - måndag : sover 3 timmar, måndag - tisdag : sover 4 timmar. Tårarna rinner nedför kinderna och mamma kramar mig för hon tror att jag är ledsen, men det är jag inte. Jag är bara trött för att jag inte har sovit, och liksom, uppgiven på ett bra sätt... Jag kan inte hantera en sådan här stark känsla av lycka. Jag är inte van vid ett liv där allt plötsligt går som på räls: franskan är så kul och givande, mina vänner är fantastiska och... Åh. Jag borde inte tänka så mycket. Ska passa på att njuta.

The voices in the hall will carry on their talking, carry weight you can take.

Igår var en intressant kväll. Jag och Gunnar var först i hans lägenhet på Gärdet och lyssnade på jazz och bärsade. Han fick mig heeelt hooked på Jan Johansson och Jamie Cullum. När jag väl lyssnar på rätts sorts jazz märker jag att jag lyssnar på denna mysiga musikgenre alldeles för sällan. Men det gäller att hitta rätt. Esbjörn Svensson Trio är bra, om än lite för experimentiell ibland, medan alltför traditionella jazzartister som Chet Baker inte tilltalar mig speciellt mycket. Det finns en stor jävla jazzdjungel därute, det är ett som är säkert.
 
Sedan var vi ett gäng på Underbara bar igen som diskuterade allt möjligt; resor, länder, presidentvalet, filmer, Whiskey. Jag älskar sådana kvällar, när man liksom suger åt sig kunskap och får nya infallsvinklar utan att det blir det minsta ointressant, snarare tvärtom liksom.

RSS 2.0