En pytteliten comeback

Heeeeej! Och jag är tillbaka!!! Typ!! Jag tänkte att det kunde vara en bra grej att återuppta bloggandet. Här har jag inte tittat in på flera månader, och även då var bloggandet sporadiskt. Jag har saknat att blogga, det här att liksom sitta ner och skriva av sig och landa i sina tankar. Jag vet inte varför jag slutade, jag antar att jag hade mycket att tänka på, eller jag "pallade" typ inte. Jag har haft en ganska händelserik och bloggfattig period i mitt liv. Men nu tänkte jag att det var dags för ett litet experiment: att skriva här lite då och då. Vi får se.
 
Jag kan ju börja berätta vad jag har haft för mig på sistone. Det är lite olika grejer. Jag och Johan har följt varandra genom fyra årstider (snart firar vi ett halvår tillsammans <3). Jag har gått klart franska II, skrivit B-uppsats och inbillat mig att jag har blivit bättre på detta språk. Jag har jobbat på folkhälsoinstitutets konferens och blivit erbjuden en praktik på IANPHI:s sekretariat på Emory University i Atlanta, Georgia (vilket är en ära i sig, tyvärr lutar det mot att jag inte kan åka, inte så bra timing helt enkelt och mitt hjärta brister lite, men förhoppningsvis kommer fler chanser). Jag har fyllt tjugo år och fått födelsedagspresenter, bland annat en Sodastream.
 
Och det var väl ungefär det. Äh jag venne om det här med bloggandet är min grej längre. Nu går jag och fortsätter måla på min sjöhäst.

RSS 2.0